OVA LEPOTICA OPERISALA JE GRUDI U TURSKOJ, A ONDA JE SVE KRENULO PO ZLU: Dobila strašnu INFEKCIJU od koje se UMIRE
Hejli Halkrov, Foto: Printscreen Instagram/hayleyhalcx

užas

OVA LEPOTICA OPERISALA JE GRUDI U TURSKOJ, A ONDA JE SVE KRENULO PO ZLU: Dobila strašnu INFEKCIJU od koje se UMIRE

Model Hejli Halkrov proživela je agoniju nakon operacije

Objavljeno:

Model Hejli Halkrov, majka dvoje dece, iz Edinburga, tvrdi da je umalo izgubila život nakon što je dobila infekciju posle operacije u inostranstvu. Hejli je bila primorana da podvrgne hitnoj reviziji operaciju kako bi spasila svoje grudi nakon što je njen san o kozmetičkom putovanju u Tursku, vredan 11.000 evra, pretvorila u noćnu moru.

- Infekcija je došla iz ogromne rupe u mojoj dojci. Lekari su rekli da je bilo ozbiljno. Možete umreti od sepse, a ja sam bila daleko od svoje dece. Ne mislim da ću ponovo ići na operaciju, bilo je traumatično - rekla je ova lepotica, piše The Sun.

Optužbe na račun turske firme

Hejli tvrdi da je saznala da su žene promovisale usluge jedne turske kompanije u zamenu za popuste na procedure. Takođe, tvrdi da su je otpustili iz bolnice nakon jednog dana, iako je preporučeno da pacijenti ostanu najmanje tri dana.

-Treba da budete duže u bolnici nego što sam ja bila, izbacili su me posle jednog dana, a već sledećeg dana sam se vratila jer nisam mogla ni da se pomerim, nisam mogla ni do toaleta - govori ova pacijentkinja nakon drame koju je proživela.

Nakon operacije 4. aprila, Hejli se vratila u Škotsku 9. aprila, ali je imala ozbiljne komplikacije. Kako je izjavila, "išla je unazad, ali je to ignorisala" i na kraju je morala da bude hospitalizovana.

- Bila sam natopljena znojem jednog trenutka, a sledećeg sam se smrzavala. Nisam osoba koja pravi dramu oko stvari i znala sam da je bilo ozbiljno - prepričavala je agoniju nakon operacije.

Reakcija turske firme i slučajevi Britanaca koji su preminuli nakon operacija u inostranstvu

Portparol kompanije Estetik Global Exclusive izjavio je: "Ona tvrdi da je imala infekciju od operacije, ali da je bila zaražena od operacije, celo njeno telo bi reagovalo. Ali ona pati samo od problema sa zarastanjem rane na jednoj dojci." Jedna od žrtava bila je Šenon Bouvi 28-godišnjakinja iz Falkirka, koja je preminula u martu 2023. nakon operacije ugradnje gastrične trake.

Falkirkski poslanik Džon McNali izjavio je da je "previše ljudi preminulo" i zatražio je zabranu reklamiranja zdravstvenog turizma. Takođe, Karol Kinan (54) preminula je nakon kolapsa i srčanog udara nakon operacije u Turskoj.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.